HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

ACTBODY finns dagligen här för att besvara alla dina frågor. Maila oss nedan så besvarar vi dig inom 24 timmar – sju dagar i veckan.

VANLIGA FRÅGOR

Med ett team av professionella och välutbildade medarbetare, alla med mångårig erfarenhet inom branschen, garanterar vi att du får den service du betalar för – och mer därtill. Vår högsta prioritet är att du som kund ska känna dig nöjd och trygg. Med vår expertis är vi säkra på att du kommer uppfylla och passera dina uppsatta mål.

All kontakt mellan dig som kund och våra anställda sker via vår träningsportal. Träningsportalen når du var du än befinner dig i världen så länge du har en internetuppkoppling. Detta görs för att din personliga utveckling dokumenteras mest effektivt online i vår träningsportal.

ACTBODY välkomnar alla oavsett bakgrund, kön och tidigare erfarenhet inom träning, så länge du fyllt 18 år, att använda sig av våra tjänster. Vi är säkra på att vi kan skräddarsy personliga tränings- och kostscheman baserade på dina individuella egenskaper och förutsättningar.

ACTBODY arrangerar ett antal aktiviteter och evenemang varje år. Vissa av dessa evenemang är exklusiva för medlemmar och kunder men vi har också aktiviteter där allmänheten gärna får delta. Information om varje event kommer upp i god tid på hemsidan.

Vi har samarbetsavtal med ett flertal gym i Stockholmstrakten där vi gärna träffar våra kunder, både i syfte för personlig träning och för att diskutera ett medlemskap hos oss. I övrigt når du oss bäst online på support@actbody.se

Besöksadress
Drottningholmsvägen 340
168 73 Bromma 

Besök endast enligt överenskommelse, begränsade öppettider och dagar.
Kontakta oss för tidsbokning: support@actbody.se.