TA DEL AV VÅRA GRYMMA TJÄNSTER

ACTBODY tillhandahåller medlemskap av två olika typer för dig som kund – allt för att det ska passa din ambitionsnivå och behov.
Samtliga våra tjänster sker genom vår träningsportal och är ämnade att hjälpa dig att komma igång med din träning.

Samtliga kunder som väljer att ansluta sig till vår familj får automatiskt ett medlemskap av typen (BAS). Du har sedan möjligheten att när som helst aktivera ett PRO-konto för att ta del av personlig handledning inom träning och kost.

BAS-medlemskapet är en prenumerationstjänst. Du som prenumererar har möjlighet att ta del av vad som delas av tränare i de olika grupperna på vår träningsportal.
Du får ta del av generell information och tävlingar samt ställa frågor till ACTBODYs personliga tränare.
Du kan ta del av andras utveckling och inspireras genom att prenumerera på andra kunder och personliga tränare. Du kan dessutom kommunicera med dessa för att förbättra gemenskapen.
ACTBODY tror på att inspirera och att inspireras är en viktig del av en hälsosam träning.

Avancerat och professionellt kostsystem
Nutrition är en värdefull del av din livsstil och dina mål med träningen, oavsett om din önskan är muskeltillväxt eller viktminskning. PRO-medlemmar kan dra full nytta av det avancerade Nutrition System vi tillhandahåller, inklusive en personlig kostlogg ansluten till en databas med tusentals av livsmedel.

Omfattande och lättanvända verktyg för ultimat träning
Få tillgång till alla tillgängliga planer inom systemet eller använda vår kraftfulla schemaskapare för att skapa och anpassa dina egna planer och träningsscheman från över 2500 övningar och aktiviteter. PRO-medlemmar kan också skriva ut sina planer i ett lättanvänt format.

Avancerade sekretessalternativ
Fria medlemmar delar en hel del av deras uppgifter med samhället. Har du en önskan om att hålla vissa uppgifter, som din vikt eller fettprocent privat? Inga problem! PRO-medlemmar beslutar helt själva om vilken information de vill dela med sig av.

Agera – gå för PRO och nå dina mål!

15% DISCOUNT

Bring a friend to our club and get
15% off for the first month!